Az ingyenes online esemény résztvevői: Feke Pál színész, énekes és Veréb Tamás, a Puskás, a musical címszereplője, a házigazda pedig Szente Vajk.

A szerdai epizódban olyan kérdésekről lesz szó, mint hogy hogyan lesz egy jó hangból zenés színészi karrier, melyek a szakmai fejlődés legfontosabb állomásai, vagy hogy milyen szempontok alapján érdemes választani a lehetőségek, szerepajánlatok között. Arra a kérdésre is választ kaphatnak a nézők, hogy a résztvevők közül kinek mi számít fontos eredménynek, mi a vágyott szakmai cél a zenés színészi pályán.

Veréb Tamás kilencévesen debütált a Miskolci Nemzeti Színház színpadán az Isten pénze című darabban. A Budapesti Operettszínház művészeként olyan darabok főszerepeit alakította, mint az Elfújta a szél, a Rómeó és Júlia, a Mozart!, a Miss Saigon, de ő énekelte a 2017-es úszó-világbajnokság hivatalos szurkolói dalát is.

Feke Pál ma az egyik legnépszerűbb musicalszínész Magyarországon. Eljátszotta a világ musical-irodalmának számtalan jelentős szerepét, köztük az István, a király című rockopera címszerepét. Önálló lemezei mellett több tucat zenei kiadvány létrehozásában működött közre. Szerepel a Budapesti Operettszínházban, a Madách Színházban, a Játékszínben, valamint a Soproni Petőfi Színházban.

A nézők előzetes regisztráció után csatlakozhatnak a szerda 20 órakor kezdődő beszélgetéshez, melynek a végén kérdéseiket is feltehetik a résztvevőknekAz érdeklődők az info@musicalneked e-mail címen kérhetik a belépési kódot a szervezőktől.