Február 28-án, vasárnap 14 órakkor útnak indul a III. Musical Villamos Szegeden. Az 50 perces műsor Facebook Live eseményként lesz elérhető, amelyet most is az 1905-ben gyártott villamosról közvetíti a Palladium Szeged. A hatalmas népszerűségnek örvendő, több mint 26 ezer nézőt csábító II. Musical Villamos előadás után, ez alkalommal a Once / Egyszer… és a Titanic fiatal művészei, Szemerédi Bernadett és Fülöp Kristóf varázsolja el hangjával a musicaldalok szerelmeseit.

Szemerédi Bernadettet gyermekkora óta vonzza a színház világa, már egészen fiatalon szenvedélyévé vált az éneklés és a zenélés. Játszott a szarvasi Cervinus Teátrum, a Madách Színház, az Udvari Kamaraszínház, a GlobArt, valamint az Itt és Most Társulat előadásaiban. A jelenleg a Déryné Program társulatának színésznője olyan darabokban volt látható, mint például a Once / Egyszer…, Szentivánéji álom, Grease, Csongor és Tünde vagy a Valahol Európában. A rendhagyó performansz helyszínéül szolgáló Musical Villamoson Fülöp Kristóffal közösen kápráztatják el a nagyérdeműt. Fülöp Kristóf a Budapesti Operettszínház tagja, akit többek között a Szegedi Szabadtéri Színház Titanic című musicalből ismerhet a közönség.

A Musical Villamos 2021-ben minden hónapban útnak indul ismert énekesekkel. A villamos a műsor ideje alatt nem szállít utasokat, de az előadás országosan ingyenesen megtekinthető lesz. Musical dalok kísérik a villamos egész útját, így akik az esemény ideje alatt a szegedi villamosmegállókban tartózkodnak (14:00 Szeged Plaza; 14:10 Széchenyi tér; 14:20 Szeged pályaudvar (Nagyállomás); 14:35 Széchenyi tér; 14:45 Európa Liget), azok élőben is hallhatják a musical irodalom legszebb dalait.