A Momentán Társulat tavaly tavasszal indította el online improvizációs előadásait. Azóta kéthavonta újabb és újabb meglepetéssel készülnek a nézők számára, hogy az otthon töltött időt nevetéssel fűszerezzék.

Az Online Rendezők Viadala előadásban a Momentánosok azt improvizálják, hogy filmrendezők. Négyféle rendezői koncepció rövid körülírásával, a szereplők, látvány, hangulat elmesélésével és egy-egy jelenet bemutatásával indul az előadás. Mind a négy improvizált rendező célja, hogy a „producerek”, azaz az online résztvevő közönség, az ő filmkoncepcióját válasszák. Az improvizált filmötletek újabb és újabb körökben bontakoznak ki, de a producerek minden kör után online szavaznak, hogy melyik sztorit tartják méltónak a folytatásra, és melyiknek mondanak búcsút. Az utolsó szavazás után csak egyetlen film marad, aminek így a befejező nagyjelenetét is láthatják.

Február 17-én érkezik az Impró Ninja Warrior: Három Momentános három impró ninja szerepébe bújik, akiknek különböző improvizációs kihívásokat kell teljesíteniük. Hogy pontosan miket, azt sem ők, sem a közönség nem tudja előre. Ezt követi február 24-én Online RögvEst: Interaktív impróshow. Egy pörgős este tele nevetéssel, fordulatokkal és váratlan megoldásokkal. Az alap Momentán-élmény, ezúttal online. Február 28-án pedig a re:Verze Antidepresszáns következik: Improzivált dalok a közönség ötletei alapján, a pozitív hangulat jegyében.

kiemelt kép: Momentán Társulat online előadás