Február 29-én tartja következő nagyszínpadi premierjét a Vígszínház: házi írójuk, Molnár Ferenc első színpadi művét, A doktor urat Zsótér Sándor rendezésében láthatják majd a nézők. A Dr. Sárkány József lakásán játszódó fergeteges bohózatban nincs hiány szerelemben, cselszövésben és persze féltékenységben sem, sőt… a történet szerint a felkapott sztárügyvéd annak köszönheti sikereit, hogy zseniálisan érvel védence, Puzsér mellett a bírósági tárgyalásokon. Igen ám, de ehhez arra is szükség van, hogy a minden hájjal megkent, ám azért valahol mégis szeretni való rabló egy-egy ügyesen kigondolt jellel, amelyet a helyszínen „felejt”, megkönnyítse a védelem dolgát.

A két férfi között ez idáig jól működő különös szimbiózist természetesen az asszony felbukkanása zavarja össze, hiszen amikor az ügyvéd Puzsér tanácsára betörőnek öltözik, hogy jobban megismerhesse ügyfeleit, Sárkányné éppen házasságtörésre készül, amit csak úgy lehet megakadályozni, hogy a valódi rabló magára ölti az ügyvéd ruháját…

A vígjáték címszerepében Fesztbaum Béla lép színpadra, partnerei lesznek többek között Dino Benjámin (Puzsér), Balázsovits Edit (Sárkányné), Hegyi Barbara (Marosiné), Józan László (Cseresnyés) és Szántó Balázs (Csató). A díszletet Ambrus Mária, a jelmezeket Benedek Mari tervezi.

Balázsovits Edit A doktor úr olvasópróbáján (Fotó: Szkárossy Zsuzsa)

Kiemelt kép: A doktor úr olvasópróbája (Fotó: Szkárossy Zsuzsa)