Ma este folytatódik a Musical Neked Klub: az interaktív ismeretterjesztő sorozatban azúttal a zenés darabok színpadra állítása lesz a téma.

Szente Vajk – a sorozat műsorvezetője – múlt héten Galambos Attilával járta körbe a musical műfaj történetének kezdeti időszakát, ezúttal pedig Cseke Pétert, Jászai Mari-díjas színész, rendezőt, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház igazgatóját, és Nemcsák Károlyt, Jászai Mari-díjas színészt, érdemes művészt, a József Attila Színház igazgatóját látja vendégül. A téma ezúttal a zenés darabok színpadra állítása lesz, amelyről a két meghívott alkotó nemcsak színművészként (mindketten játszanak például a Puskás, a Musical című darabban), hanem színházigazgatói minőségükben is bőven tudnak mesélni.

A Musical Neked Klub – színházigazgatók kulisszatitkai a musicalekről című 45 perces beszélgetés ezúttal is Zoom-on keresztül lesz elérhető. A 21 órakor kezdődő eseményen a részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött, jelentkezni az info@musicalneked.hu e-mail címen lehet. A résztvevők száma limitált. 

Kiemelt kép: Szente Vajk a Puskás, a musical sajtótájékoztatóján (Fotó: puskasmusical.hu)