Május 30-án tartották a Madagaszkár – Zenés Kalandtúra című musical olvasópróbája a Pesti Magyar Színház nagyszínpadán. A nagy sikerű családi musicalt korábban már Kaposváron is bemutatták.

November 5-én lesz először látható a Pesti Magyar Színház nagyszínpadán a Madagaszkár – Zenés Kalndtúra című musical. A 2005-ben debütált népszerű, világsikert hozó mozifilm után pár évvel később, egészen pontosan 2011-ben mutatták be Londonban a történet musicalváltozatát. Mark Burton, Billy Frolick, Eric Darnell és Tom McGrath forgatókönyve alapján az előadás szövegkönyvét Kevin Del Aguila, a zenét és a dalszövegeket Joel Someillan és George Noriega írta. A produkció magyar debütálására tavaly decemberben került sor Olt Tamás rendezésében a kaposvári Csiky Gergely Színházban.

A Pesti Magyar Színház a jövő évadban állítja színpadra a családi musicalt Gémes Antos vezetésével. Az előadást kettős szereposztásban játssza Pásztor Ádám és Murvai Márton, Pavletits Béla és Szurcsík Ádám, Kosznovszky Márton és Kocsis Gábor, Szatmári Attila és Barsi Márton.

Kiemelt kép: A Madagaszkár Zenés Kalandtúra című musical olvasópróbája (Fotó: Juhász Éva)