Az Orlai Produkciós Iroda minden évadban törekszik arra, hogy izgalmas koproduciós előadásokat hozzon létre, nem lesz ez másképp a 2020/21-es évadban sem: a szeptember 20-ra tervezett bemutatójuk, melynek munkacíme Irodai patkányok a Dumaszínházzal és a Füge Produkcióval készül közösen. A Fehér Gáspár, Fehér Boldizsár, Litkay Gergely és Vinnai András által jegyzett szövegkönyvből a Katona József Színház Jászai Mari-díjas színművésze, rendezője, Kocsis Gergely varázsol majd humoros előadást.

És hogy mire számíthatnak a nézők? A színlap szerint egy olyan utazásra, amely elkalauzolja őket az ízléstelen nyakkendők, a görbe hátak és lapos seggek, a kornyadozó páfrányok, átláthatatlan excel táblázatok, az agyzsibbasztó kollégák és a mindent felörlő hiábavalóság birodalmába, ahol hőseink a mindennapi szenvedéseik közepette még arra is képesek, hogy néha dalra fakadjanak…

A Jurányiban debütáló előadás főbb szerepeiben Ullmann Mónika, Pataki Ferenc, Sipos Vera és Janklovoics Péter lép majd színpadra.

Kiemelt kép: Pataki Ferenc és Ullmann Mónika az Irodai patkányok olvasópróbáján (Fotó: Takács Attila)