A szabadtéri játszóhely idén nyáron izgalmas előadókkal, zenés bemutatókkal, komoly- és könnyűzenei, jazz-, indie- tradicionális és crossover koncertekkel, újragondolt színházi előadásokkal, formabontó produkciókkal, hétvégenként gyerekprogramokkal, a Kertmozi programsorozatban pedig klasszikus, magyar és nemzetközi filmekkel várja a közönséget.

A Városmajori Szabadtéri Színpad évadát saját produkció nyitja meg a 30Y zenekarból ismert Beck Zoltán közreműködésével, az első koncert pedig a tavaly bemutatott Váróterem című Cseh Tamás est lesz.

Csillagtérkép című koncertjével fellép Bereczki Zoltán, akihez Radics Gigi csatlakozik, Horgas Eszter és Falusi Mariann a Simply the best elnevezésű koncertshow-val készül, de jegy váltható az Ivan & The Parazol formáció előadására, vagy a Heureka Pop Orchestra kamara szimfonikusok kíséretében fellépő Kökény Attila estjére is.

Palya Bea (Fotó: Városmajori Szabadtéri Színpad)

Koncertet ad a Swing à la Django együttes és Tompos Kátya, Török Ádám és zenekara, valamint a Müller Péter Sziámi AndFriends is, akinek vendégei Ónódi Eszter és Thuróczy Szabolcs lesznek.

A teátrumban mutatja be Életöröm című albumát Palya Bea, és először lép fel az új hanglemezzel készülő, a Liza, a Rókatündér filmzenéjét jegyző Tövisházi Ambrus és az Erik Sumo Band.

Június 13-án Halász Judit nyitja a gyerekkoncertek sorozatát, érkezik Bíró Eszter Az Időmanó kalandjai című interaktív koncertjével, és itt lesz az Alma Együttes is.

A Városmajori Szabadtéri Színpadra június 26-án jön az Európa Kiadóamelyhez néhány dal erejéig csatlakozik a Soharóza kórus, július 28-án pedig a L’art pour l’art Társulat Ember a falvédőről című önálló színházi estje látható, valamint több alkalommal is műsorra tűzik Rejtő Jenő krimijét, A tizennégykarátos autót, amely Vanek úr, a Szahara, a francia idegenlégió és egy szerelmi történet köré szövődik.

A legtöbb programra már kaphatók jegyek, bővebb információ a szabadtéri színpad honlapján található.

Kiemelt kép: jegyértékesítés (Fotó: Városmajori Szabadtéri Színpad)