A 2019 decemberben nagy sikerrel elstartolt Színészek civilben beszélgetés-sorozat következő programjára november 13-én kerül sor, a vendég Döbrösi Laura és Bakonyi Alexa lesz.

Az Offline projekt megalapítója és vezetője, Szegál Hanna 2018-ban hozta létre az oldalát, ahova akkor még videós formában tette fel a fiatal és tehetséges színészekkel készített interjúit. Egy évvel ezelőtt azonban úgy döntött, hogy valóban offline térbe viszi ezeket a beszélgetéseket, ezzel indult útjára a Színészek civilben sorozat, amelynek a Púder Bárszínház ad otthont. „A projekt a bensőséges, beszélgetős léte miatt kapta ezt a nevet. Duma party színészekkel, akikről az emberek szeretnek hallani, tudni. Azáltal, hogy szerepet formálnak, előttünk vannak. Hol mozivásznon, színpadon, hol a televízió képernyőjén” – írja Hanna a Facebook oldalán. A könnyed társalgások alatt pedig nem a komoly szakmai kérdések kerülnek terítékre, hanem a színészek mindennapjai és az élet, mint olyan.

Aranyélet, Nagykarácsony, Örök tél, Nofilter, Keresztanyu, Egynyári kaland, Fél világ, Tóth János, Csak színház és más semmi, Az unoka, Mi szemüvegesek – pár nagyjátékfilm és sorozat, amelyekben Bakonyi Alexa és Döbrösi Laura, a PopUp Produkció alapítói láthatóak voltak. Eltérő karakterük ellenére, sok a hasonlóság a két fiatal színésznőben. A Színészek civilben következő alkalmával Szegál Hanna olyan kérdéseket vitat meg velük, mint hogy merre tartanak, milyen társadalmi ügyek mellé állnak, hogyan látják a jelent vagy éppen hogyan élték meg az utóbbi két évet.

Kiemelt kép: Döbrösi Laura és Bakonyi Alexa az Egykutya című előadásban (Fotó: Munkácsy Barbara / PopUp Produkció)