Tíz vadonatúj slágerrel mutatkozik be Molnár Ferenc Caramel a Mesterkód című romantikus musicalben december 3-án, szombaton a Budapest Arénában. A produkció teljes zenei anyaga már elérhető az énekes YouTube csatornáján, miközben a főpróbák is javában zajlanak Nika, Palcsó Tamás, Lutter Imre, Szulák Andrea, Trokán Péter és Bakos-Kiss Gábor főszereplésével.

Az elmúlt hét leforgása alatt három dalpremiert is tartott Caramel alkotótársaival, és a rádiókban futó slágerek mellett vadonatúj számokat ismerhet meg a közönség a Mesterkód musical bemutatóján a Papp László Budapest Sportarénában december 3-án. A produkció minden zenei eleme Caramel szerzeménye, a dalok különlegessége, hogy szövegük nem ritkán versekkel fonódik össze, és van köztük pop, rock, hip-hop stílusban, sőt akusztikus és szimfonikus kísérettel bíró zene is. Az Olt Tamás rendezésében és Fejes Kitty koreográfiájával készülő előadásban Caramel mellett Nika, Palcsó Tamás, Szulák Andrea és Bakos-Kiss Gábor is színpadra lép, Lutter Imre pedig rapper szerepben tűnik fel.

Az alkotók a 2022-es év különleges produkciójának szánják a Mesterkódot, amit „szerelem musicalnek” is hívnak, mert a boldogságkeresést és a szerelem örökkévalóságát mutatja be, izgalmas fordulatokon keresztül. Az emberek lelkének adatait gyűjtő és feldolgozó, úgynevezett Lélekstatisztikai Hivatal szerelmi csalódásoktól sebzett munkatársa (Palcsó Tamás) megalkot egy operációs rendszert, amit Lélekdonor 2-nek nevez el. A mesterséges intelligenciát (Lutter Imre) arra kéri, hogy keresse meg számára a boldogságot, elsősorban a gazdagság révén. Azonban a számítógépes program a szerelmet mutatja az egyetlen lehetséges útnak, és időutazások révén kulcsfontosságú jeleneteket varázsol elő a fiatalember múltjából és jövőből. A boldogságkeresés másik főszereplője Nika (Veres Mónika), aki Palcsó hivatali kolléganőjét játssza. A parádés szereposztás része két kaposvári színészhallgató, Balaskó Bence és Német Klára is.

Az előadás egyik üzenete, hogy az adatokra és elemzésekre épülő, gépiesített világunkban mennyire fontosak az emberi kapcsolatok, a valódi találkozások és az érzelmek, amiben a költészet és az őszinteség lehet a kulcs. A musicalt Olt Tamás, Váradi R. Szabolcs, Caramel és Lutter Imre jegyzi. A jelmezeket az X-Faktor 5. évadának második helyezettje, a képzőművészettel foglalkozó Horányi Juli tervezte, a díszlet Wilhelm Judit munkája. A musical különlegessége, hogy egyszeri előadás lévén kizárólag december 3-án látható a Mesterkód, amelyben 17 év után először áll újra közösen színpadra Caramel és Palcsó Tamás, a Megasztár 2. szériájának két egykori döntőse, ráadásul éppen ott, ahol annak idején a karrierjük elindult, a Budapest Arénában.

Kiemelt kép: A Mesterkód főszereplői: Molnár Ferenc Caramel, Nika, Palcsó Tamás és Lutter Imre (Fotó: Mesterkód produkció)