Különleges, megismételhetetlen színházi élmény várja a nézőket a 6SZÍN-ben május 13-án: a Mindennapi bátorságunk című előadás Gerlits Réka és Mészáros Piroska főszereplésével egyszerre színházi előadás és talk show.

Itthon még sosem látott műfajú előadással debütál Gerlits Réka és Mészáros Piroska. Az úgynevezett storytellingen, vagyis a történetmesélés műfaján keresztül a Bátorságok Könyve online magazin kitalálói különleges helyzetbe kerülnek a színpadon: megismerkedésük, barátságuk és közös munkájuk történetét adják elő a nézőknek, miközben a magánéletükbe is bepillantást nyerhetünk. A két színésznő azonban itt nem állt meg, ugyanis minden előadásra egy-egy számukra kedves hírességet, kollégát vagy közéleti szereplőt hívnak meg, akivel élőben készítenek mélyinterjút. Első alkalommal Csonka András lesz a vendégük, aki leplezetlen őszinteséggel osztja meg élete azon momentumait, amikor minden bátorságára szüksége volt.

„Fontos volt számunkra az őszinteség, mivel minden embernek van egy sztorija, mindenkinek fontos, hogy bátor legyen, hiszen ki kell tudnunk magunkért állni. A vendégek is különleges helyzetbe kerülnek, hiszen igyekszünk a közönség előtt megnyitni őket, megmutatni, mikor és miért kellett bátornak lenniük. Fontos, hogy ezt együtt, barátként és kollégaként csináljuk, hiszen a Bátorságok Könyvét is a mi életünk, barátságunk története szülte. Az elmúlt egy évben számtalan beszélgetésünk volt már hírességekkel, kollégákkal és közéleti szereplőkkel, akik vicces vagy olykor drámai történeteiken keresztül osztották meg velünk, mi is számunkra a bátorság. Ezek az előadások egyszeriek és megismételhetetlenek, hiszen a produkció második felében hallható interjú csak ott, egyszer hangzik majd el” – mondták el az alkotók.

Az előadás rendezője Simányi Zsuzsanna, dramaturgja Boronkay Soma, a jelmezeket Makány Márta tervezte.

Kiemelt kép: Mészáros Piroska, Csonka András és Gerlits Réka (Fotó: Bátorságok Könyve)