2019 októberében indult a Pagony Kiadó és a Jurányi Ház közös programja, a Hab a tortán!, melynek keretében minden hónapban más-más színészpáros szórakoztatja a kicsiket.

Elsőként Jordán Adél és Keresztes Tamás meséltek a kicsiknek, idén novemberben pedig Pálos Hanna és Kovács D. Dániel szereplésével folytatódik a programsorozat, akik Czigány Zoltán felejthetetlen paripáinak, Csodának és Kószának a kalandjait mesélik el. Csoda, a csodaló és Kósza, a Kószáló egy Gödöllő melletti tanyán élnek. Utóbbi csupa jó szándékból, annyi galibát tud okozni, hogy Csodának mindig van mit helyrehoznia. Ezek a történetek egyáltalán nem jöhettek volna létre, ha nincsenek olyan felnőttek, akik szeretnének érteni a gyerekek nyelvén, mert tudják, hogy sokat lehet tanulni tőlük. A feledhetetlen előadáshoz pedig nem is kell más, mint két jó színész, egy jó könyv, egy jó hely és sok vidám kisgyermek.

A programsorozat a Mastercard támogatásával valósul meg, így a  Mastercard Priceless Specials kedvezményprogram teljes jogú regisztrált tagjai elővételben vehetik meg jegyeiket. A részletek a színház oldalán olvashatók.

Kiemelt kép: Pálos Hanna (Fotó: Süveg Áron)