Új családi musicallel készülnek a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban, a Misi a Mókus bemutatóját október 7-én láthatja a nagyközönség.

Peller Károly rendezi és írja színpadra Tersánszky Józsi Jenő Misi mókus kalandja című műve alapján a legújabb családi darabot. A nemrég megtartott olvasópróbán fény derült a különc, fekete farkú kismókus kalandjaira, aki mindig rosszalkodik és kilóg a sorból. Amikor megtudja, hogy egy örökké termő fa megmentheti a mókusok átlagos mindennapjaitól, elszökik otthonról. Az elképesztő kalandok során hallhatjuk Nyitrai László, a nagy sikerű Tanár úr, kérem! című musical szerzőjének zenéjét és a fiatal generáció képviseletében Cseh Dávid Péter színész, énekes dalszövegeit.

Vajon tényleg az a barát, akiben rögtön megbízunk? Mindenkit a jó szándék vezérel? Hasznosak-e az iskolában tanultak és hol jobb élni, a távoli vidéken, vagy otthon? Ezekre a kérdésre is választ kaphatnak kicsit és nagyok október első péntek estéjén, a Móricz Zsigmond Színház Krúdy Kamara termében.

Kiemelt kép: Misi a Mókus olvasópróbája (Forrás: nyiregyhaza.hu)