Közügy címmel indít programsorozatot a Dunszt.sk és a Stúdió K Színház: februártól kulturális szabadegyetemen vehetnék részt az érdeklődők, amelyet az ELTE BTK HÖK Kulturális és Sportbizottsága is támogat. Elismert kritikusok, esztéták, színház- és irodalomtörténészek, írók és alkotók arra vállalkoznak, hogy a közönség bevonásával feltérképezzék a mai színházi és irodalmi jelenségeket.

A program első része egy egyórás szeminárium, ezt követi egy kerekasztalbeszélgetés, amelyen a témához szorosan kötődő művészek vesznek részt. Az első Közügy február 25-án 18 órakor kezdődik, a helyszín a Stúdió K, a téma pedig: Színház és politika. A szeminárium vezetője ezúttal Csáki Judit lesz, aki az előadást követően Fodor Tamással, Molnár Áronnal, Nagypál Gáborral és Tasnádi Bencével beszélget.

A részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött, a szervezők a szinhaziszabadegyetem@gmail.com címre várják az érdeklődők jelentkezését.

Kiemelt kép: Tasnádi Bence (Fotó: Gulyás Dóra), Molnár Áron (Fotó: Németh Dániel), Csáki Judit (Fotó: Németh Dániel), Nagypál Gábor (Fotó: Móricz-Sabján Simon), Fodor Tamás (Fotó: Németh Sz. Péter)