A Weöres Sándor Színház a hamarosan bemutatásra kerülő A Pál utcai fiúk című zenés játékhoz keres helyi vagy Szombathely környéki, 14 és 25 év közötti fiúkat a Vörösingesek csapatába.

Molnár Ferenc egyik, ha nem leghíresebb ifjúsági regénye nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközileg is elismert mű, melyből több színpadi- és filmes adaptáció is készült már. A nagysikerű musical Geszti Péter, Dés László és Grecsó Krisztián közös munkája, aminek ősbemutatóját 2016-ban a Vígszínházban tartották Marton László rendezésében. Az előadás már a premierjén hatalmas sikert aratott a nézők körében, a zenei anyagból CD is készült, a musicalt pedig több vidéki színház is átvette és azóta is teltházzal játssza. Négy év után pedig végre Szombathelyre is beköltöznek a Pál utcai fiúk és a Vörösingesek. Az október 9-én bemutatásra kerülő előadást Réthly Attila rendezi a nagyszínpadon.

A Vörösingesek csapatába jelentkezni az előadás asszisztensénél, Kovács Nóránál lehet a kiskov.nora@gmail.com email címen, illetve a +36305333701 telefonszámon.

Kiemelt kép: Pillanatkép az olvasópróbáról (Fotó: Mészáros Zsolt)