Hatalmas sikert aratott Puskás, a musical augusztusi bemutatóján, novemberben tizenöt előadással tér vissza a színpadra a nagyszabású produkció. Az alkotók nap mint nap kapják az érdeklődő üzeneteket, hogy mikor kerül műsorra a világklasszis magyar labdarúgó életét feldolgozó musical, amin közel 200 fős alkotócsapat dolgozott egész nyáron. „A jegyeket az augusztusi előbemutatókra szinte azonnal elkapkodták és akik akkor látták a musicalt, nagyon szeretnék újra megnézni, akik pedig még nem látták, a siker hallatán már alig várják, hogy láthassák. (…) Annyira szeretjük a produkciót, hogy nem kérdés, hogy mindannyian újra játszani szeretnénk: novemberben visszatér a színpadra a Puskás, a musical.” – mondta Szabó László, az előadás producere. 

Az előbemutatót egy szereposztással játszották, ám a színészeket egyéb előadásaik miatt nehéz egyeztetni, ezért most Szente Vajk, a darab szerzője és rendezője a főszerepek duplázására, Túri Lajos Péter, a musical koreográfusa pedig a táncos szerepekre nyílt castingot hirdetnek. A casting során gyerekszereplőket is keresnek, lányokat és fiúkat egyaránt, akik jól tudnak énekelni és táncolni is. „Folyamatosan keresem a tehetségeket: a Puskás, a musical pedig kiváló lehetőség arra, hogy akár olyan színészek, akik még kevésbé ismertek, de akár azok is, akiket már jól ismer a közönség, megmutathassák magukat.” – mondta a rendező.

A jelentkezéseket egy rövid bemutatkozással a casting@puskasmusical.hu email címre várják szeptember 29-ig. A casting részletei, a letölthető zenei alapokkal és kottákkal a Puskás, a musical hivatalos weboldalán érhetők el.

Kiemelt kép: Szente Vajk a Puskás, a musical sajtótájékoztatóján (Fotó: puskasmusical.hu)