Bemutatókkal, új játszóhellyel és reményekkel telve készül az új évadra az Orlai Produkciós Iroda. A szeptemberi műsor már elkészült, és a legtöbb előadásra már a jegyek is kaphatók.

A mai napon a Városmajori Szabadtéri Színpadon teltházas előadással tér vissza az Orlai Produkciós Iroda közönségéhez. A Budapest, Te! című zenés darab szeptember 30-án a Belvárosi Színházban is bemutatkozik a legnépszerűbb régi és új fővárost megidéző dalokkal. Szeptember 5-én szintén a Belvárosi Színházban debütál egy rég várt produkció Valló Péter rendezésében: az Amy világa az anya-lánya kapcsolatok összetettségéről, az önfeláldozó szeretetről, a felnőtté válás és a művészlét nehézségeiről szól, Hernádi Judit és Gombó Viola főszereplésével.

Szeptember 14-én egy különleges helyszínen, a felújított Rumbach Sebestyén utcai zsinagógában lesz látható a Hamis hang című kétszereplős krimi. Ujj Mészáros Károly kamaradarabjában Vasvári Csabát és Nagy Dániel Viktort láthatja majd színpadon a közönség. A nyolcvanas évek diktatúráját idézi meg Szikszai Rémusz rendezése, a Nem baj, de majd megértem című előadás, amelyet az Ördögkatlan Fesztivál közönsége láthat először. Szeptember 24-én és 25-én pedig Budapesten eleveníti meg a korszakot Bánfalvi Eszter, Kerekes Éva, Ötvös András és Gyabronka József , amelyben felnőni pusztító, és amit túlélni felemelő.

Kiemelt kép: Részlet a Budapest, Te! című produkcióból (Fotó: Gádoros Márk)