Országos turnéra indul Pokorny Lia: a népszerű színésznő a nemrég útjára indított könnyed, zenés estje, a Füst több városban is látható lesz a nyár folyamán.

Pokorny Liától nem állnak messze az önálló, zenés estek, elég csak a Centrál Színházban tavaly szeptemberben debütál LIAison című előadásra gondolni, amely azóta szintén több fesztiválra kapott meghívást. A színésznő most egy újabb produkcióval jelentkezik, amely közismert, izgalmas-érzéki hangulatú dalok légies zongorakíséretére, eredeti és humoros prózai átkötésekre és az ezzel dalról dalra együtt élő füstös hangra épül. Hangra, amely hol karcol, hol finoman simogatva vezeti át hallgatóit az előadás akkordjain. A zenei aláfestésről Grósz Zsuzsanna zongorista gondoskodik majd.

A Füst turné soron következő állomása a szegedi IH Rendezvényközpont lesz, ahol július 18-án lesz látható az előadás. Ezt követően Budapesten különböző pontjain tekinthetjük meg a különleges produkciót: július 19-én a Pántlikában, 27-én a Benczúr Ház Kulturális Központban, augusztus 25-én pedig a Klauzál Házban. Augusztus 30-án pedig Gyomaendrődre utazik az előadás, a Határ Győző Városi Könyvtár ad otthont neki.

Kiemelt kép: Pokorny Lia (Fotó: Jaksa Tímea)