Júniusban is különleges színművészeket hoz el a szegedi közönségnek a Palladium Színház: a VII. Musical Villamos vendégei ezúttal Kardffy Aisha és Kerényi Miklós Máté lesznek. A Budapesti Operettszínház elismert szólistái június 27-én 14 órától szórakoztatják a közönséget úgy személyesen, mint az online térben.

Az Operettszínház legfiatalabb szubrettje már 16 évesen felvételt nyert a Pesti Broadway Stúdióba. Olyan szerepekben láthatta a budapesti közönség, mint a Kékszakáll Fleurette-je, vagy a Luxemburg grófjának Juiette-je, a Csárdáskirálynő Stázijaként pedig megfordult Kínában, Dél-Koreában, Erdélyben és Szlovákiában is. Kadffy Aisha partnere ezúttal a táncos-komikus és musical szerepekben egyaránt brillirózó Kerényi Miklós Máté lesz, aki korábban megkapta a fiatal tehetségeknek járó Marsallbotot, valamint a MASZK elismerését jelző Soós Imre-díjat is. Legismertebb szerepei között van a Bajadér Szapáryja, a Csárdáskirálynő Bónija, a Szép nyári nap Neoton-musical Öcsije, a Szerdán tavasz lesz című retroperett Montija, a Cigányszerelem Tivadarja és a Marica grófnő Zsupánja.

Az ötven perces műsort a helyszínen húszan tudják élőben megtekinteni, aki azonban lemarad erről a lehetőségről, az az online térben csatlakozhat majd be ingyenesen a Szeged Pláza elől induló utazó show-ba.