Szilveszteri dupla bemutatóra készül a 6SZÍN: a december 31-én 15 és 19 órától bemutatásra kerülő Édeskettes hármasban című musicalt Földes Eszter és Peller Károly szereplésével, Galambos Attila nagyszerű fordításával, Szabó P. Szilveszter rendezésében láthatja a közönség.

Az előadás szövegkönyvét jegyző Neil Simon az amerikai vígjáték frenetikus humorú mestere, a darab zeneszerzője, Marvin Hamlisch pedig az amerikai színpadi és filmzene számos díjjal kitüntetett briliáns alkotóművésze. A most bemutatásra kerülő musical e két világsztár együttműködéséből született különlegesen szép, romantikus zenés komédia. A titkuk egyszerű: mindehhez csak humor, lélekismeret és megindítóan gyöngéd érzelmesség szükséges. A darab története szerint adott két nem könnyű ember: Vernon, a befutott, sikeres slágerszerző, és Sonia, a kezdő dalszövegíró, akik mindketten hivatásuk megszállottjai. Ám Sonia korábbi párja láthatatlanul, de egyre agresszívebben közéjük furakodik. Így lesz a kétszemélyes játékból édeskettes hármasban.

A produkció zenei vezetője Vecsei László, koreográfusa Szkáli Edina. A jelmezekért Böhm Katalin, a díszletért Michac Gábor, a fényekért Wéber Tamás felel. A tánckarban Csongor Nóra, Gódor Bianka, Gyurcsok Buda és Tóth Mihály emeli az előadás fényét.

Kiemelt kép: Az Édeskettes hármasban alkotói (Fotó: Hatszín Teátrum)