Minden eddiginél több programmal: újraértelmezett klasszikusokkal, kortárs művekkel, prózai és zenés előadásokkal, valamint a Dumaszínház produkcióival várja nézőit az új év kezdetén, januárban és februárban a fennállásának 10. évét ünneplő Átrium, amely Londonba is ellátogat. 

2023-ban először érkezik több előadással az Átrium színpadára a Dumaszínház. Az eltitkolt igazság című önálló estjét januárban két alkalommal adja elő Kőhalmi Zoltán, februárban pedig szintén kétszer lesz látható Hadházi László műsora, a Légy férfi!, valamint Janklovics Péter Thália lotyója – Ha én egyszer fényt kapok című előadása. A Dumaszínház tavasszal is vendégszerepel a Margit körúton: márciusban Ráskó Eszter új produkcióján nevethetnek a nézők, míg áprilisban, alkotói szabadságáról visszatérve Bödőcs Tibor tesztrepülésekkel indítja új, Barbárglamour című önálló estjét az Átriumban.

A téli hónapok alatt a repertoár szinte valamennyi előadása műsorra kerül a tízéves budai színházban, többek között a decemberben a 350. előadását ünneplő Az Őrült Nők Ketrece, a január 10-én 25. előadásához érkező Holtverseny, valamint a február elején 50. alkalommal műsorra kerülő Isteni végjáték is, ráadásul ez utóbbit januárban a londoni közönség is megtekintheti a The Clapham Grand színpadán. Ezen túl menően látható lesz még a 12 dühös ember, az Egy, kettő, három, az Igenis, miniszterelnök úr!, a Mefisztó, Az öldöklés istene, A jegyzőkönyv, A trianoni csata, a Hannibál tanár úr és a Varázsnagymama is . 

Kiemelt kép: Bödőcs Tibor (Fotó: Bödőcs Tibor hivatalos oldala)