Augusztus 22-ig válthatják be az általános iskolások a Fővárosi Nagycirkuszban a Kitűnő tanulók ajándékprogramban kapott jegyüket. Az intézmény a pandémiás helyzetet követően elsők között nyitotta meg kapuit, a megnövekedett látogatószám miatt már megkettőzött előadásokkal szolgálja ki a közönséget.

Pénteken, szombaton és vasárnap dupla előadásokkal várják a közönséget a Fővárosi Nagycirkusz. Erre azért is volt szükség, mert a Kitűnő tanulók ajándékprogramba jelentkező több ezer gyermek közül még sokan nem látták az augusztus 22-én véget érő Dinasztiák című előadást, amely február óta több mint száz magyar művésznek adott munkát és próbalehetőséget a járványidőszak alatt is.

Szeptemberben és októberben a társművészetek költöznek a Fővárosi Nagycirkuszba, ahol öt meghívott sztárprodukció gondoskodik a klasszikus zene, a táncművészet, a színház és a cirkuszművészet együttműködésének bemutatásáról. Október közepétől december végéig pedig ismét klasszikus cirkuszi előadások várják a közönséget.

Kiemelt kép: Jelenet a Dinasztiák című előadásból (Fotó: Urbán Ádám / Fővárosi Nagycirkusz)