Andrew Lloyd Webber–Don Black: Vasárnap mondd el! című egyfelvonásos musicaljét mutatja be a Madách Színház online színháza június 11-én, 12-én és 13-án Szirtes Tamás rendezésében. A darab korábban sosem volt látható Magyarországon, és az is egyedülálló, hogy Andrew Lloyd Webber bármely műve online kerüljön bemutatásra.

A Vasárnap mondd el! című női egyszemélyes show-t a West End és a Broadway mellett sok országban színpadra állították az évtizedek folyamán, a magyar közönség azonban most először láthatja Bárány Ferenc magyar fordításában. Azon Webber-művek közé tartozik, amelyek először hanglemezként arattak sikert mint a Macskák, a Jézus Krisztus Szupersztár, vagy a József és a színes szélesvásznú álomkabát.

A történet  Amerikában élő fiatal angol lányról szól, aki New Yorktól Hollywoodig csak egyvalamit keres kitartóan és reménytelenül: a szerelmet. A lány által énekelt különböző hangvételű dalokból egy sokszínű történet bontakozik ki, mely a kapcsolatteremtés nehézségein keresztül az önismeret megszerzéséhez vezető szövevényes utat járja be, és egyre bizonyosabbá válik, hogy az út végén a főszereplőnek önmagát kell elfogadnia ahhoz, hogy esélye legyen a boldogságra. A lány próbálkozásai leginkább kudarcra vannak ítélve, csupán a darab végén, az utolsó dalban sejlik föl egy halvány reménysugár, hogy talán még sincs minden veszve, és végre rátalál az igaz szerelem.

Az egyfelvonásos, zenés színház hármas szereposztásban: Gallusz Nikolett, Gubik Petra és Simon Boglárka előadásában látható. Az előadás díszletét és videóanimációját Vízvárdi András, a jelmezeket Pallós Nelli tervezte, a koreográfus Tihanyi Ákos. A produkció zenekari kísérettel kerül színpadra, Kocsák Tibor zenei vezetésével.