Február 21-én Alföldi Róbert lesz a Kérdések, válaszok című esti talk-show vendége. A színész-rendezővel Veiszer Alinda beszélget majd a szegedi Belvárosi Moziban, a Palladium Színház szervezésében.

A másfél órás beszélgetésben szóba kerülnek Alföldi Róbert szerepei, rendezései, a sikerének titka, valamit közéleti és hétköznapi témákat is érintenek. Többek között megtudhatjuk, hogy miért kerestek Alföldi-hasonmást a Centrál Színházban, hogyan hatnak az elmúlt időszakban bemutatott előadások (mint például az ő főszereplésével készült 1984; Nagyon, nagyon, nagyon sötét dolog vagy a Network) a nézőre, és mit tehet ezért a benyomásért egy színész. Szó esik majd arról is, hogy miben változtatta meg a művész életét a vírushelyzet, vagy milyen szerepet tölt be Szeged az életében. Munkássága kapcsán szegedi, magyarországi és határon túli rendezései és szerepei is terítékre kerülnek, ahogyan az is, hogy mit jelent a siker az ő számára. 

A beszélgetésre a jegyvásárlás már elindult, a nézők között pedig egy Alföldi Róbert által dedikált könyvet és egy hangoskönyvet is kisorsolnak.

Kiemelt kép: Veiszer Alinda és Alföldi Róbert (Fotó: Vass Zoltán)