Jászberényi Gábor, Gulyás Hermann Sándor és Gerner Csaba színművészek a Mályvavirág Alapítvány legújabb, Tisztelet a küzdőknek elnevezésű programjához csatlakoztak.

A szervezet a nőgyógyászati daganatokkal küzdő nőket, édesanyákat és lányokat segíti. Ahhoz, hogy felvehessék a harcot a betegséggel, nemcsak fizikai, hanem mentális támogatásra is szükségük van. Az alapítvány új kezdeményezésében mentálhigiénés szakemberek foglalkoznak a betegekkel, hogy legyen elég lelkierejük a gyógyulásért küzdeni. A Másik Produkció ebben szeretne segíteni.

A formáció művészei április 3-tól két héten át minden nap értük futnak, és azért, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy segíteni nem nehéz. Arra kérik az embereket, hogy adományaikkal támogassák a tevékenységüket. Céljuk, hogy a két hét során sikerüljön összegyűjteni 100.000 forintot a Mályvavirág Alapítvány mentálhigiénés programjának támogatására, valamint hogy újabb önkénteseknek adhassák át a stafétát, akik majd tovább futják a tisztelet kilométereit.

Az adományokat a Mályvavirág Alapítvány számlaszámára (OTP: 11742180-21453850) várják, a megjegyzés rovatba a „Tisztelet a küzdőknek” cím beírásával.

Kiemelt kép: Gulyás Hermann Sándor (Fotó: Másik Produkció)