Izgalmas időszakon van túl a Vígszínház, ugyanis a közelmúltban megtartotta évadnyitó ülését a társulat, bejelentették az új bemutatókat, valamint újabb öt évre meghosszabbították Rudolf Péter megbízatását is, így 2026 végéig biztosan ő marad a budapesti teátrum igazgatója. Az évadot ifj. Vidnyánszky Attila rendezésével, a Szerelmek városával nyitották meg, majd A kő premierje következett a Pesti Színházban, októberben pedig a Kabaré érkezik Béres Attila rendezésében, valamint Yasmina Reza Bella Figura című drámáját ismerhetjük meg Török Ferenc értelmezésében. 

A Vígszínház azonban nem csupán vadonatúj bemutatókkal, de kedvezményekkel is szeretne kedveskedni a közönségnek. Október 1-jén, az idősek világnapja alkalmából meglepetéssel készülnek a szépkorú nézőiknek, ugyanis aznap a nyugdíjas igazolványuk felmutatásával fél áron tudnak jegyet váltani az októberi és novemberi előadásokra, régi és új darabokra egyaránt. Egy igazolvánnyal két kedvezményes jegy vásárolható, és van lehetőség előzetes jegyfoglalásra is a Vígszínház jegypénztáraiban, illetve a Szervezi Irodájában, telefonon keresztül. 

Októberben és novemberben olyan színdarabok látogathatóak így fél áron, mint Az öreg hölgy látogatása, a Csáth és démonai, a Nyugat császára, a Kabaré, a Szerelmek városa, A diktátor, a Mondjad, Atikám!, a Honderű, a Képzelt beteg és a Játék a kastélyban. Jó szórakozást kívánunk hozzájuk!

Kiemelt kép: Jelenet a Honderű című darabból (Fotó: Dömölky Dániel/Vígszínház)