Május 4-én a Toldi Art Moziban mutatják be Tóth Júlia Éva Borikönyv – Jelenetek Péterfy Bori életéből című kötetét. A szerzővel és a címszereplővel Till Attila beszélget, az eseményt követően pedig dedikálásra is lesz lehetőség. 

A Péterfy Bori & Love Band frontemberéről szóló kötet április közepén került a könyvesboltokba, Bödőcs Tibor pedig ekként nyilatkozott róla: „Péterfy Bori őszinte, giccsmentes (eddigi) életrajzát tartja kezében a nyájas olvasó. Tóth Júlia Éva színház-, pop- és Boritörténete hézagpótló, szókimondó vallomás, mely a rockéletrajzok alapműve leend. Nem kap itt senki ételrecepteket, életmódtanácsokat és lapos igazságokat a kilencvenes évek Libellájának nagy túlélőjétől. A Borikönyv – Jelenetek Péterfy Bori életéből sokkal izgalmasabb mű, ahol a költészet színpadáról stage divingol a főhős a valóságba és vissza a színpadra. Megismerjük a frontnő művészi fészekben töltött gyermekkorát (rájövünk, hogy művészcsaládban is válhat valakiből művész), héjanászait az avaron (váltott héjákkal, változó avaron), a családalapítás örömeit, kendőzetlen nehézségeit. Elmeséli, hogyan helyezte el életének drámáit a színészlélek raktárában, jó lesz az még valamire megfontolásokból. Felszabadító szabadság árad a sorokból, ekkora női erőt utoljára a Kill Billben láttunk a Menyasszonytól! Éljen Péterfy Bori, éljenek az olvasók!”

A könyvbemutatón való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi űrlap kitöltésével lehet megtenni. Péterfy Bori és Tóth Júlia Éva a bemutató után, 20 órától a helyszínen dedikálja is a könyvet, amely az esemény ideje alatt kedvezményesen megvásárolható lesz.

Kiemelt kép: Borikönyv – borítórészlet (Fotó: Scolar Kiadó)