Ahogy nemrég beszámoltunk róla, Horgas Ádám Digital Producer elnevezésű oldala komolyan megmozgatta a TikTok világát, több százezren követik a fordulatos cselekményeket. Az izgalmas történetek egyre több hazai, népszerű színész figyelmét is felkeltették, akik egymás után bukkannak fel a Digital Producer TikTok oldalán, hogy kiálljanak az egyik cégtől kirúgott fiú ügyében, közben egy megdöbbentő bűntény körülményeiről is mesélnek. Puskás Peti, Csonka András, Balázs Andi és Szaszák Zsolt mellett megjelent már Götz Anna, Gerlits Réka, Mészáros Piroska és még jó néhány szereplő.

A Digital Producer egy rejtélyekkel teli történetet mutat meg, ami úgy tűnik, alaposan megmozgatta a hazai hírességeket: bejelentkezéseikből egy elképesztő családi dráma bontakozik ki, melyben emberrablás, beépített ügynök, egy elszakított testvérpár és egy kirúgott fiú is szerepel, akit úgy tűnik többen is ismernek a sztárok közül.

A Digital Producer mögött Horgas Ádám áll, aki már nem először kavarja fel az online világot. Az 1990-es években ő honosította meg a színházi trailer fogalmát, 2010-ben elkészítette az első magyar websorozatot Mab címmel, 2011-ben pedig létrehozta az első Európai Websorozat Fesztivált Andy Vajna fővédnökségével. A Digital Producert lányaival, Rebekával és Ráhellel hívta életre, akik aktív közreműködői is a titkokkal teli oldalnak.

Kiemelt kép: Götz Anna, Csonka András, Balázs Andrea, Puskás Peti, Szaszák Zsolt és Gerlits Réka