A magyar előfizetők számára felért egy arcon csapással, amikor a Warner Bros. és a Discovery összeolvadása után, a spórolás jegyében számos – köztük több saját – tartalom is lekerült az HBO Max kínálatából, és köztük volt a szolgáltatás hazai indulását leginkább népszerűsítő sorozat, A besúgó is. A vállalat szigora egészen odáig terjedt, hogy lényegében megszüntette a hazai saját gyártású alkotások készülését, így kvázi lehetetlenné téve, hogy valaha is megvalósuljon az említett széria második évada.

Hosszú ideig bizonytalanság volt azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a produkció sorsa, hiszen az online hivatalosan megtekinthetetlenné vált, azonban nemrég kiderült, hogy a hazánkban februárban elrajtoló streaming szolgáltatás, a SkyShowtime a megmentő szerepében tetszelegve megszerezte A besúgó jogait, ezáltal nemcsak fel fog kerülni a felhozatalukba a sorozat, de megnyílt a lehetőség afelé is, hogy elkészülhet egy újabb évad. A megállapodás értelmében 21 európai HBO Max Original sorozat landol az új streaming platformon, ezek közül három SkyShowtime Originalként. A The Hollywood Reporter jelentése szerint ez összesen 168 epizódot, nagyjából 150 órányi tartalmat jelent és A besúgó mellett köztük van a svéd Mi vagyunk a medvék, a norvég Időbevándorlók és a dán Kamikaze is. 

A SkyShowtime magában foglalja a Paramount, az NBCUniversal, a ViacomCBS, a Sky, a Peacock és a Paramount+ tartalmait is, várhatóan magyar felirattal és/vagy szinkronnal ellátva. Ennek köszönhetően olyan címekkel találkozhatnak majd az előfizetők, mint a Star Trek, a SpongyaBob Kockanadrág, a Ray Donovan, a Dexter, a Twin Peaks és az NCIS, míg az újdonságokat erősíti például a Sylvester Stallone nevével fémjelzett Tulsa King vagy A Keresztapa készítéséről szóló The Offer minisorozat. 

Kiemelt kép: A besúgó című sorozat plakátrészlete (Fotó: HBO Max)