2016-ban indult a Csak színház és más semmi című magyar sorozat, mely humoros és néha drámai pillanatokon keresztül vezette be a nézőket egy színház és egy társulat életébe. A szériából idén volt látható a harmadik évad a Duna Televízió műsorán, a nyár közepétől kezdve pedig gőzerővel készítette a stáb a folytatást.

A forgatást nehezítette, hogy a Thália Színházban felújítási munkálatok zajlanak, így a vélhetően jövőre érkező negyedik évfolyamban a jól megszeretett szereplők a Komédiás Színház helyett új helyszínt vesznek birtokukba. A Csak színház és más semmi forgatása a napokban ért véget – közölte a sorozat a Facebook oldalán. A hír mellett azt is elárulták, hogy a negyedik évad lesz az utolsó, és ezzel befejeződik a széria.

Az utolsó évad azonban több meglepetést is tartogat a rajongóknak. Augusztusban derült ki, hogy a korábban megszokott hat epizód helyett nyolc új rész készül, másrészt több visszatérő és új szereplő is érkezik. Újra láthatjuk Mikecz Estillát és Klem Viktort, fontos szerepet kap a Vígszínház fiatal színművésze, az Oltári csajokban is játszó Ember Márk, valamint szerepelni fog még a sorozatban többek között Tóth Ildikó, Csernák János és Epres Attila is.

Kiemelt kép: Csak színház és más semmi Facebook oldala