Musicalszínésznek születünk vagy azzá válunk? Milyen képességekre van szükség a musicalek színpadán a jó énekhangon túl? Máshogy kell-e készülni egy prózai darabra? A néhány napja Jászai Mari-díjjal kitüntetett Nagy Sándor a Madách Színház zenés darabjaiban kezdte pályafutását, azóta viszont legalább annyi prózai szerepben láthattuk már, mint musicalben. Szerednyey Béla pedig, aki zenés, prózai és filmszerepei mellett rendezőként is számos darabban bizonyított, nemrég a Magyarország Kiváló Művésze kitüntetés kapta meg.

Szente Vajk, a Musical Neked Klub házigazdája a két színművésszel beszélget Prózai vagy zenés színész? – művészeti díjakat kaptak a Puskás, a musical szereplői címmel a zenés színház előadó-művészeti kérdéseiről.

Az esemény ezúttal is a Zoom alkalmazásban követhető ma este 8 órától. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az érdeklődők az info@musicalneked e-mail címen kérhetik a belépési kódot a szervezőktől, és este 19 óra 50 perctől tudnak majd csatlakozni a nekik küldött linkkel.

Kiemelt kép: Nagy Sándor, Szente Vajk és Szerednyei Béla