Az RTL Magyarország örömmel jelentette be nemrég A Séf meg a többiek című saját gyártású szériájuk premierje mellett, hogy A mi kis falunk sorozat rajongóinak már nem sokáig kell kibírniuk Pajkaszeg lakói nélkül, ugyanis a közönség egyik kedvenc műsorából hamarosan új epizódok érkeznek az RTL Klubra. 

A közlemény szerint a hatodik évad március 19-én, szombaton, 20:30-tól folytatódik a csatornán, az RTL Most+ platformon viszont már aznap reggeltől elérhető lesz a teljes rész. Aki még nem naprakész A mi kis falunk történéseit illetően, az pótolja be az eddigi eseményeket, mielőtt továbbolvasna, aki viszont minden eddigi epizódot látott, annak íme az RTL Klub ismertetője: „Hatalmas fordulatok várhatóak a falu lakóinak életében. Saci váratlanul felbukkan és rá kell döbbennie, hogy Pajkaszegen sem könnyű lakhatást találnia, szerencsére Laci a segítségére siet. Erika szülei egy Pajkaszegen hagyott apróság megkeresése miatt érkeznek, ám az üres ház beindítja a fantáziájukat, Répa Sándor pedig váratlan módon jut pénzhez.”

A mi kis falunk hatodik évadának következő részei március 19-től, szombatonként lesznek láthatóak az RTL Klubon (és premier előtt az RTL Most+-on). A főbb szerepekben  Csuja Imre, Bánki Gergely, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Rusznák András, Sarkadi Kiss János, Dióssi Gábor, Tóth Enikő, Zsurzs Kati, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla, Szarvas József, Sodró Eliza, Döbrösi Laura és Hevér Gábor.

Kiemelt kép: Csuja Imre a sorozatban (Fotó: RTL Klub)