Új bemutatókra készül a Madách Színház: május 1-jén, 8-án és 15-én 19 órától a teátrum honlapján, Facebook oldalán és Youtube csatornáján egyszerre debütálnak majd a népdalokat éneklő színművészek különleges produkcióiból összeállított estek.

„Nem áll rendelkezésünkre díszlet, világítás, jelmez, koreográfia. De van valamink, ami legalább olyan értékes, de talán értékesebb, mint a felsoroltak: az ezerszínű színészi tehetség és az emberi hang, amely kíséret nélkül, a maga természetes szépségében szólal meg.” – foglalta össze Szirtes Tamás, a Madách Színház igazgatója, hogy mitől lesznek egyediek a hetente jelentkező előadások, amelyeket a nézők 48 órán keresztül érhetnek el.

Első alkalommal Fonyó Barbara (Madárka, madárka), Csengeri Attila (Tiszán innen, Dunán túl), Gubik Petra (Arra kérem az én Jóistenemet), Miller Zoltán (Által mennék én a tiszán), Kováts Kriszta (Kimenék én ajtóm elejibe) és Sasvári Sándor (A jó lovas katonának) ad elő egy-egy dalt, a műsort Müller Péter, a Madách Színház dramaturgjának köszöntője vezeti fel.

Kiemelt kép: Sasvári Sándor (Fotó: wikipedia.hu), Gubik Petra (Fotó: fidelio.hu) és Miller Zoltán (Fotó: Csuha Pál)