A Radnóti Színház régi hagyományaihoz híven az idei szezonban is kiosztja a közönségdíjat, amelyet az évadzáró társulati ülésen adnak át júniusban annak a színművésznek, akire a legtöbb szavazat érkezik.   

Szavazni a társulat azon tagjára lehet, akinek játéka az elmúlt csonka és az idei teljes évadban, vagyis 2020 szeptemberétől 2022. június 5-ig a leginkább elnyerte a tetszésünket. A szavazatokat kizárólag a fent megjelölt időszakban megváltott Radnótis jegy bemutatásával tudják elfogadni június 5-ig. A voksok e-mailen vagy személyesen a Radnóti előcsarnokában elhelyezett doboz mellett található papírokra vagy a felhasznált színházjegy hátuljára írva adhatók le. Aki online váltotta meg a jegyét, a szavazata mellé annak vonalkódját is fel kell tüntetni, ha pedig e-mailen szavaz, akkor csatolnia kell mellékletként. Akinek több előadásra van megváltott jegye, többször is szavazhat az alábbi színművészekre, de egy jeggyel csak egy színészre lehet szavazni.

A szavazatokat személyesen a jegyirodában hétköznapokon 13 és 18 óra között vagy esténként az előadások ideje alatt a kihelyezett gyűjtődobozba lehet leadni, vagy a nézőtéri felügyelőnek odaadni. Az e-mailes szavazatokat a titkarsag@radnotiszinhaz.hu mailre várják. Az elmúlt két évadban az alábbi színészek és színésznők alkották a társulatot, rájuk lehet voksolni: Baki Dániel, Bálint András, Gazsó György, Kováts Adél, László Zsolt, Lovas Rozi, Martin Márta, Martinovics Dorina, Mészáros Blanka, Nagy Márk, Pál András, Porogi Ádám, Rusznák András, Schneider Zoltán és Sodró Eliza. 

Kiemelt kép: A Radnóti Színház társulatának színművészei a 2021/22-es évadban (Fotó: Radnóti Színház)