A Színházi Olimpia keretén belül lesz látható a Kultkikötőben a kézdivásárhelyi Udvartér Teátrum Love Me című előadása, amely május 27-én Balatonföldváron kerül bemutatásra. 

A kellő humorral és iróniával felvértezett Love Me egy olyan jelenségre reflektál, amely a legtöbbünket érint: hogyan lehet, lehet-e egyáltalán valódi szerelmet találni az online párkeresés korában. Kin múlik, ha igen? Kin múlik, ha nem? A többek között Györfi Kata Love me Tinder című drámája nyomán készült produkció a 21. századi párkeresés ingoványos talajára merészkedik, a kézdivásárhelyi Udvartér Teátrum két tehetséges fiatal színésze, Pascu Tamara és Barti Lehel András tolmácsolásában. Az előadás rendezője Tóth Árpád, a Székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház művésze.

A Love Me május 27-én lesz látható a balatonföldvári Bajor Gizi Közösségi Házban, az előadás a Kultkikötő meghívására érkezik a Magyarországra. A produkciót a 10. Színházi Olimpia keretében tekintheti meg a közönség, amelynek eseményein – Budapesten és országszerte – a színházi élet olyan meghatározó alkotóinak előadásai láthatók majd, mint Theodórosz Terzopulosz, Suzuki Tadashi, Romeo Castellucci, Silviu Purcărete, Alessandro Serra vagy Liu Libin. Ezeken túl tánc-, báb- és utcaszínházi előadások, összesen mintegy háromszáz program várja az érdeklődőket tavasszal és nyár elején. 

Kiemelt kép: Jelenetkép a Love Me című előadásból (Fotó: Nagy Norbert)