Május 24-én, szerdán két alkalommal, 18 óra 30 perces és 21 órai kezdettel kerül műsorra Micheller Myrtill Még fut a film című előadói estje Wolf Péter és Fábri Péter dalaival a Katona József Színházban.

Micheller Myrtill az egyik első számú jazz énekesnő hazánkban, Artisjus-díjas, aranylemezes előadó. Nevével az elegancia és a magas szakmai minőség forrt össze, hazai és nemzetközi elismerések birtokosa. A jazz mellett a francia sanzonok kiváló előadója, az elmúlt években négy alkalommal is megtöltötte önálló estjeivel a Müpa nagytermét.

Tavaly a kiváló szerzőpáros, Wolf Péter és Fábri Péter meglepte Micheller Myrtillt egy teljes lemezanyagnyi dallal, amelyekből az énekesnő a zenésztársakkal együtt, a saját gondolataikkal megtöltve készítette el legújabb albumukat. A 14 dal 14 önálló történet egy mai középkorú nő életéből, tapasztalataiból, emlékeiből, amelyek ugyanúgy bármelyikünké is lehetnének. A május 24-i est ugyanakkor több lesz, mint koncert, hiszen Myrtill személyes történetei fűzik össze a dalokat. Az előadáson közreműködik Balogh Zoltán (zongora), Pintér Tibor (gitár), Fonay Tibor (nagybőgő) és Kaszás Péter (dob). A tavasz folyamán megjelennek az album dalai a streaming szolgáltatóknál, de a lemezbemutató koncerten, korlátozott példányszámban hagyományos CD formátumban is elérhető lesz.

Kiemelt kép: Micheller Myrtil (Fotó: myrtill.hu)