Újabb színház döntött úgy, hogy a november 4-én hatályba lépett, a színházakat nehéz helyzetbe hozó kormányrendelet miatt nem játszik a következő hónapokban.

Alább olvasható a teátrum erről kiadott közleménye:

Kedves Közönségünk!

A Magyarország Kormánya által bejelentett és 2020. november 4-től hatályba lépett rendelkezéseknek (Magyar Közlöny 237. számában megjelent 478/2020. (XI.3.) és 479/2020. (XI.3.) Kormányrendeletek) megfelelően a Karinthy Színház vezetősége mérlegelte a helyzetet és az új ültetési rend okozta kivitelezhetőséget.

Az Önök és kollégáink egészsége érdekében Színházunk úgy döntött, hogy a novemberi és decemberi előadásokat nem tartja meg.

Az eddig megváltott jegyek automatikusan érvényesek lesznek a tavaszi időpontokra, melyeket márciusban és áprilisban fogunk pótolni. Az új dátumokat 2021. január 15-e után hirdetjük meg. A pótelőadások időpontjának meghirdetését követően – ha az új dátum nem megfelelő – február 1-ig biztosítunk lehetőséget a jegyek új időpontra vagy jegyutalványra cserélésére, illetve visszaváltására.

Jegyinformációval kapcsolatos ügyintézésre a személyes érintkezés elkerülése érdekében, a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu e-mail címre várjuk megkeresésüket.

Nagyon köszönjük színházszerető, hűséges közönségünk támogatását, kitartását és végtelen türelmét. 

Kérjük Önöket, hogy maradjanak mellettünk ebben a nehéz időszakban is.

Vigyázzanak magukra, és bízunk abban, hogy minél hamarabb találkozhatunk a nézőtéren!  

Üdvözlettel:

A Karinthy Színház csapata

Kiemelt kép: A Karinthy Színház homlokzata (Fotó: Karinthy Színház)