Két év után újabb nagylemezzel jelentkezik a Vígszínház színésze, Wunderlich József. A Szívre megy címet viselő album dalaiban arra keresi a választ, hogyan élhetnénk a mának anélkül, hogy kizsigerelnénk magunkat.

„Éppen 33 éves vagyok és hazudnék, ha azt mondanám, jelentéktelen ez a szám az életemben. Számtalan dologról elgondolkoztam, mikor betöltöttem ezt a kort. Leginkább arról a keresztről, amit mindannyian hordozunk, de néha nagyon nehéz elviselni és még ennél is bonyolultabb elfogadni, illetve megszeretni” – nyilatkozta a Junior Prima Díjas színész, aki azt is elárulta, úgy érzi, talán mindannyiunknak szüksége is van arra, hogy néha elessünk az általunk cipelt terhek súlya alatt.

Wunderlich a második lemez dalaiban arra is keresi a választ, hogyan élhetnénk a mának anélkül, hogy ne zsigereljük ki magunkat és a környezetünket, miként érezhetünk minden pillanatot telítettnek, úgy, hogy közben nem faljuk a perceket. „Bármennyire is általánosan hangzik, én fontos problémának tartom ma a habzsolást. Hogy ez kinél miből fakad, nem tudom, de azt hiszem, a testi-lelki bizonytalanságérzetnek komoly szerepe van ebben. Mindenki kapaszkodókat keres, hogy életben maradjon” – vallja. „Ha sem a jövő, sem a múlt nem nyújt segítséget, valóban a jelenben kell megtalálnunk. De nem mindegy, hogyan.”

A Mennék veled című számhoz videoklip is készült, ami a koronggal egyidőben debütált.

Kiemelt kép: Wunderlich József a Szívre megy című lemez borítóján (Fotó: zene.hu)