Mint ahogyan arról korábban hírt adtunk, október 20-án érkezik az Open Books gondozásában Hernádi Judit és Tarján Zsófia közös könyve, a Ne maradjon kettőnk között. A kötet bemutatójára november 4-én kerül sor a Játékszínben. A dedikálással egybekötött előadást a népszerű televíziós újságíró, Hadas Krisztina moderálja.

„Hogyan romlott meg a kapcsolatunk annyira, hogy már képtelenek vagyunk szót érteni egymással? Mi történt velünk? Mi ez az egész?” – Hernádi Judit, színművész ezeket a kérdéseket veti fel a könyv megírása kapcsán. Lánya, Tarján Zsófia, énekesnő, a Honeybeast frontembere pedig ekként fogalmazta meg a gondolatait: „Úgy éreztem, anya nem ért meg engem, és én sem értem őt. Hányszor kullogtam haza sírva a családi összejövetelekről! Hosszú időre beleragadtunk ebbe az állapotba, hiába próbálkoztunk mindketten, hogy megtaláljuk a hangot, és újra közel kerüljünk egymáshoz.”

Hogyan néztek szembe együtt a múltjukkal? Miként dolgozták fel közösen kapcsolatuk nehézségeit? Hogyan küzdöttek meg a generációkon átívelő traumáikkal? A hamarosan megjelenő kötetben végigkövethetjük ezt az utat, az olvasó előtt pedig feltárul életük jó néhány fontos állomása – eközben pedig tanulhatunk is valamit arról, hogyan lehet együtt túljutni a nehézségeken, közösen felülírni a régi rossz mintákat, egymást támogatva menni tovább, azzal az emberrel, aki a legjobban ismer minket a világon.

A kötet a november 4-i bemutatón, a helyszínen is megvásárolható lesz, a beszélgetést követően dedikálásra is sor kerül.  

Kiemelt kép: Hernádi Judit és Tarján Zsófia (Fotó: Játékszín)