2018 őszén ünnepli megalakulásának hetedik évfordulóját a HADART Színház. Az idei első bemutatójuk egy vadonatúj, magyar musical, a Haverok, buli, Bon-Bon lesz, melyet december 8-tól láthat a közönség a Hatszín Teátrumban.

Az előadás történetét Duba Gábor, a Bon-Bon együttes dalszövegszerzője írta, ezt dolgozták át színdarabbá Háda Jánossal, a rendezővel közösen. A középpontban egy örök téma, a férfi-nő kapcsolat áll, és egy fiatal pár életén keresztül szólnak az alkotók szerelemről, házasságról, egymás tiszteletéről, és olyan valós emberi érzésekről, amelyek eltűnni látszanak. A Haverok, buli, Bon-Bon bár nem a zenekar történelmét meséli el, a 14 felcsendülő sláger mellett lesz még egy kapcsolódási pont. Az egyik szereplőt, az ötvenhez közeli, sármos és kissé pikírt apát a Bon-Bon frontembere, Szolnoki Péter alakítja.

Középen a rendező, Háda János (fotó: HADART Színház)

A kétfelvonásos vígjáték további szereplőit Koós Réka, Zakariás Éva, Andrádi Zsanett, Laurinyecz Réka, Balázs Andrea, Végh Judit, Szabó Máté, Ekanem Bálint Emota, Csórics Balázs, Baronits Gábor, Suhajda Dániel, Gieler Csaba, Bordás Mihály és Háda Bernadett formálják meg.

Kiemelt kép: Az előadás szereplői (fotó: HADART Színház)