A Nemzeti Filmintézet támogatásával, a Megafilm Service gyártásában valósult meg az új magyar sorozat Cella – Letöltendő élet címmel (nem összekeverendő a szintén börtönös miniszériával, a Letöltendő idővel). A Csillag Mano (Kojot, Az unoka) rendezésében, Horváth András Dezső (Nagykarácsony, #Sohavégetnemérős), Vörös András (Foglyok, Nem álmodom halottakkal), Várkonyi Zoltán (Barátok közt) és Veres Attila (Átjáróház, Papírlélek) írásában készült antológia sorozat egy börtönben játszódik, de nyolc különböző korszakot mutat be: minden rész más sztorira fókuszál, mások a szereplők is. 

A Cella – Letöltendő élet olyan színészeket vonultat fel, mint Szabó Simon, Farkas Franciska, Szamosi Zsófia, Nagypál Gábor, Schmidt Sára, Réti Adrienn, Jankovics Péter, Rátóti Zoltán, Járó Zsuzsa, Balázs Andrea, Krisztik Csaba és Jászberényi Gábor, akiket a helyszín mellett a főcímdal is összeköt, amelyet Zséda hangján hallhatnak majd a nézők. Íme a sorozat első ízelítője:  

Az időutazós kriminek bélyegzett Cella – Letöltendő élet összesen nyolc részből áll majd, de egyelőre nem tudni, hogy mikor tűzi műsorára a Duna TV. 

Kiemelt kép: Jelenet a Cella – Letöltendő élet című sorozatból (Fotó: Filmhu)