Június 14-től már Magyarországon is élvezhetjük a Disney+ szolgáltató kínálatát. Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és National Geographic alkotások egyaránt megtalálhatóak lesznek, csakúgy, mint a legendás A Simpson család és számos további sikerprodukció – de a választéknak egyes országokban az új általános szórakoztató brand, a Star is a részét képezi.

A Disney+ streaming megszámlálhatatlan népszerű és világszerte keresett film és sorozat otthona. A szolgáltatást igénylők megtekinthetik a Disney+ folyamatosan gyarapodó tartalomkínálatát, köztük egész estés filmeket, dokumentumfilmeket, élőszereplős filmeket, animációs sorozatokat és rövid formátumú tartalmakat. A magyarországi indulásra a Disney+ több mint 900 filmmel, 800 sorozattal és 150 exkluzív, saját gyártású alkotással készül.

A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd, akár négy párhuzamos streamen, 4K videóminőségben, bizonyos filmek esetében; ezen kívül pedig akár hét különböző profil közül is választhatnak. Köztük szerepel a szülők számára készült gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít. A rajongók június 13-a éjfélig, egy exkluzív bevezető ajánlat keretében regisztrálhatnak Magyarországon a Disney+ előfizetésre, amelynek a díja 19 890 Ft. Ez azt jelenti, hogy a rajongók 12 hónapnyi Disney+ szolgáltatást kapnak nyolc hónap áráért – a Disney+ bevezetésének napjától elérhető havi árakhoz képest. A Disney+ indulásakor, június 14-étől, érvényes standard árakat havi 2490 forintban, az éves előfizetést 24 900 forintban állapították meg.

A teljes kínálat és további részletek megtekinthetők a Disney+ honlapján.

Kiemelt kép: Disney+ logó (Fotó: Disney)