Bödőcs Tibor két és fél év után alkotói szabadságra ment, de rajongóinak ez alatt az idő alatt sem kell nélkülöznie a stand-upos sajátos univerzumát és a szókimondó poénokat, ugyanis a Comedy Central április 1-jén műsorra tűzi a Kolera a Vackor csoportban című, nagysikerű önálló turnéestjét.

Két és fél éves korszak zárult le a hétvégén Bödőcs Tibor életében: ugyanis véget ért ötödik önálló estjének, a Kolera a Vackor csoportban-nak az országos turnéja. A 2019 szeptemberében indult műsor az emberiség nagy kérdéseiről és a hétköznapok prózai kis pillanatairól szól, amelynek címét a globális felmelegedés elszabadulása kapcsán született fekete humor ihlette. Bödőcs Tibor most úgy döntött, alkotói szabadságra megy, hogy kipihenje az elmúlt, pörgős időszak fáradalmait. „Ez volt a leghosszabb, műsoron lévő estem. 2019-ben kisebb helyeken léptem fel vele először, 2020-ra pedig nagy stadionrock turnét terveztünk, ami a járvány miatt végül kissé módosult, de a Kongresszusiban ötször állhattam színpadra ezzel a műsorral, de voltam például Debrecenben a Főnix csarnokban, a kaposvári, a szegedi, az egri sportcsarnokban is, illetve sok szabadtéri előadáson, rengetegen jöttek el személyesen megnézni, köszönöm” – mondta el a humorista. – „A turné most ért véget és ezért egy kis alkotói szabadságot hirdetek, szünetet tartok. Legutóbb könyvet írtam, most is van egy halvány ötlet, és új estet is tervezek. Szeretnék többet lenni a családdal, mert nagyon megnyomtuk a turné végét és úgy látom, hogy már nagyon hiányzom a gyerekeimnek. Kirándulni mindenképpen többet fogunk.”

A Kolera a Vackor csoportban című Bödőcs-estet, amely többek között a globális felmelegedéssel, autokráciákkal és a családi hétköznapi pillanatokkal foglalkozik, április 1-jén tűzi műsorára a Comedy Central.

Kiemelt kép: Bödőcs Tibor (Fotó: Comedy Central)