Bár Marc Camolettitől most a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban látható több teátrumban is, azonban ne feledkezzünk meg az író másik darabjáról, a Hatan pizsamában című komédiáról se, amely 2013. október 18-i bemutatása óta nagy sikerrel megy a Játékszínben. 

A Szántó Judit fordításában és Gálvölgyi János rendezésében megszületett előadásban egy franciaországi nyaralóban járunk, ahol Bernard (Hajdu Steve) és neje, Jacqueline (Szőlőskei Tímea) vendégeket várnak egy közös hétvégére, azonban a helyzet jóval csavarosabb ennél. Az egyik vendég ugyanis Bernard barátja, Robert (Csonka András), aki titokban Jacqueline szeretője, egy másik vendég pedig Brigitte, aki Bernard (Fábián Anita/Lévay Viktória) titkos szeretője. Hazugságok és mismásolások váltják egymást, amibe belekeveredik a szobalány is, akit szintén Brigitte-nek hívnak, a szituációt pedig bonyolítja, hogy időközben beállít a szobalány férje, Bertrand (Barabás Kiss Zoltán) is. 

A Játékszín kedvelt vígjátékát decemberben fogják 200. alkalommal játszani, a kerek jubileumot december 29-én dupla előadással ünneplik meg. Jegyek még kaphatók a teátrum honlapján. 

Kiemelt kép: A Hatan pizsamában szereplői (Fotó: Játékszín)