Edward Taylor vígjátéka Ruttkay Zsófia fordításában, Kapitány Iván rendezésében 2014 óta látható a Játékszínben, a Legyen a feleségem! pedig a teátrum egyik legsikeresebb előadása, köszönhetően az illusztris színészgárdának és a felhőtlen szórakozást ígérő érdekes sztorinak. 

A történet középpontjában egy londoni brókercég fiatal vezetője, Jim Watt (Nagy Sándor) áll, aki nagy bajba kerül, amikor a viharos magánélete szemet szúr az Amerikából érkező házasságpárti nagyfőnöknek, Bill McGregornak (Gálvölgyi János), ezért több hölgyismerősének is megteszi a címbéli ajánlatot. Köztük van a fotómodell kedvese, Helen Foster (Pataki Szilvia), az irodai asszisztens, Terri Pringle (Lévay Viktória) és a bejárónő, Edna Chapman (Kovács Patrícia) is, de hogy végül melyikük lesz a befutó és Jim hogyan lábal ki ebből a galibából, azt a közönségnek magának kell felfedeznie. 

A Legyen a feleségem! december 17-én, pénteken, 19 órától már a 175. alkalommal lesz látható a Játékszínben, amikor a szokásos jókedvbe ünneplés is vegyül majd. Gratulálunk a társulatnak!

Kiemelt kép: A Legyen a feleségem! színészei (Fotó: Játékszín)