Tegnap reggel véget ért a jubileumi, 15. Campus Fesztivál, a debreceni Nagyerdőben ebben az évben 118 ezren látogattak ki a különböző programokra.

Minden eddiginél több rekordszámot is hozott az idei Campus: egy teltházas nappal és a négy nap alatt összesen mintegy 118 ezer látogatóval zárt a jubileumi rendezvény, ezzel hazánk legnagyobb, magyar közönséget célzó fesztiváljává nőtte ki magát. Tizenöt zenei színpadon több mint 1500, a legkülönbözőbb műfajokat képviselő zenész és dj lépett fel, emellett idén tíz külföldi produkciót köszönthettek a színpadokon, köztük olyanokat, mint ZAZ, Parov Stelar és ATB., miközben a fesztiválon a magyar zenei élet olyan legendáival lehetett találkozni, mint Tátrai Tibor, Karácsony János, Bródy János, Deák Bill Gyula és Nagy Feró. A leglátogatottabb nap a péntek volt, ahol a legnagyobb érdeklődés Robin Schulz, Azahriah, a Tankcsapda és Dzsúdló koncertje iránt volt, szombaton pedig Majka lépett fel teltházas nézőtér előtt a nagyszínpadon

A Campuson a szórakozás mellett évek óta fontos szerepet kap a Debreceni Egyetem által megálmodott Egyetem Tér, amely minden évben az egyik leglátogatottabb nappali programhelyszín. Csakúgy, mint a Civil Falu, ahol idén negyvenegy, fontos társadalmi ügyeket képviselő szervezet mutatkozott be, valamint a hozzá kapcsolt Campus Kid & Art Zóna, amely színes, programokban bővelkedő forgatagával minden korosztályt lekötött.

Miklósvölgyi Péter főszervező bejelentette: jövőre július 17-21. között rendezik meg a 16. Campus Fesztivált Debrecenben.

Kiemelt kép: Pillanatkép a Debreceni Campus Fesztiválról (Fotó: Campus Fesztivál Facebook oldal)