Bolyki Balázs Prima-díjas énekes 2011-ben azzal a céllal indította útjára a Bolyki Soul & Gospel Kórust, hogy a professzionális énektudással nem rendelkező, de profi hozzáállással bíró jelentkezőkből olyan keresztény értékeket képviselő zenei formáció fejlődhessen ki, amellyel mostanra már szakmailag is nemzetközi színvonalú produkciót tud színpadra állítani.

A jubileumot méltó módon és helyszínen a Budapesti Kongresszusi Központban ünneplik meg. A koncerten fellépő meghívott művészekkel Bolyki Balázs az évek során szoros szakmai együttműködést alakított ki. A fellépők között találjuk Horváth Charlie-t, Miklósa Erikát, Mező Misit, Berkes Gabriellát, Radics Gigit, Pintér Bélát, Kökény Attilát, Gyárfás Istvánt, valamint Bolyki Balázs négy fiából álló B4 együttest.

A koncert záróakkordjaként lép színpadra a Para-ra Gospel Kórus is, melyet Nick Vujicic első magyarországi látogatása alkalmával 2013 januárjában, a világon egyedülálló módon sérültek bevonásával indított el Bolyki, és ez a formáció a mai napig aktívan működik.

Kiemelt kép: Bolyki Balázs (Fotó: Bolyki Balázs fb oldala)